TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bărbatul care a muşcat de deget un poliţist, condamnat

Bărbatul care a muşcat de deget un poliţist, condamnat

Bărbatul care a muşcat de deget un poliţist şi a refuzat să treacă testul la alcoolemie, a fost condamnat la 4 ani şi 2 luni închisoare, cu executare, transmite Noi.md.


Incidentul a avut loc pe 16 martie curent, pe traseul R-3, la intrarea în satul Bozieni, cînd ofiţerii de patrulare au oprit un automobil, care se deplasa neadecvat pe carosabil. La volanul maşinii se afla inculpatul, în vîrstă de 25 de ani, vizibil în stare de ebrietate.


La solicitarea poliţiştilor de a prezenta actul de identitate, conducătorul auto a refuzat. Totodată, el nu s-a supus cerinţelor poliţiştilor care urmau să verifice dacă acesta a consumat sau nu alcool. În replică, conducătorul auto a manifestat un comportament agresiv, folosind cuvinte necenzurate în adresa angajaţilor poliţiei, muşcîndu-l pe unul dintre aceştia de deget, provocîndu-i, potrivit raportului de expertiză judiciară, vătămări corporale uşoare.


De asemenea, la cerinţele legitime ale poliţiei, şoferul a refuzat şi s-a împotrivit categoric de a fi supus testului alcoolscopic, fiind reţinut, iar ulterior arestat, pînă la pronunţarea sentinţei aflîndu-se în custodia statului.


De notat că, inculpatul a comis aceste abateri în timpul termenului de probă, fiind condamnat, acum un an, la 3 ani închisoare, cu suspendare, pentru vătămarea intenţionată medie a integrităţii sau sănătăţii unei persoane.


Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load