Preşedintele stiri: 3607

ASP urmează să modifice prețurile mai multor servicii pe care le prestează

3 sep. 2021,, 13:57   Societate
3383 2

Agenția Servicii Publice urmează să modifice prețurile mai multor servicii pe care le prestează. Anunțul a fost făcut de Mircea Eșanu, șeful instituției, în cadrul unui briefing de presă. Astfel, înregistrarea căsătoriei va redeveni gratuită, după ce la începutul lunii iulie, ASP a reintrodus tariful pentru aces serviciu, care costă astăzi 260 de lei, la un termen de 25 de zile.

Cei care vor să își înregistreze căsătoria în regim urgent, trebui să scoată acum din buzunar 7 280 de lei.

De asemenea, prima înmatriculare a automobilului va reveni la prețul de 400 lei. În acest moment, serviciul costă 600 lei.

Mircea Eșanu a mai menționat că toate cele 265 de servicii prestate de ASP sînt în revizuire.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, susținea anterior că majorările tarifelor ASP ar avea loc din cauza unei scheme bine puse la punct încă din anul 2017. Mai exact, parlamentarul a menționat că ASP ar fi accesat mai multe credite pentru a achita chiria spațiilor în care activează, iar acum se încearcă rambursarea acestora prin majorarea tarifelor la unele servicii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий