COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 849 435 INFECTAȚI 328 000(+906)   TRATAȚI 306 269     DECESE 7497(+38)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2955
Puterea stiri: 6784
Coronavirus stiri: 7608

Asistent medical: Coronavirus nu înseamnă neapărat moarte

8 iul. 2020,, 10:51   Societate
2817 0

Infecția cu coronavirus nu înseamnă neapărat moarte și nici dezastru. Vom trăi cu coronavirus printre noi. Este ideea la care a ajuns un asistent medical în Marea Britanie.

Lucrătorul medical spune că, pentru a evita Covid-19, trebuie să respectăm cîteva reguli simple - spălarea mîinilor, igiena personală, distanțare socială.

Totuși, dacă se întîmplă să luăm virusul, ceea ce mulți dintre noi o vom face, spune asistentul, va trebui să urmăm și alți pași. Sînt cîteva lucruri, pe care trebuie să le avem pregătite deja, pentru orice eventualitate:

• Kleenex, (batiste de hîrtie)

• Paracetamol,

• oricare medicament pentru tuse la alegere (verificați eticheta și asigurați-vă că nu vă dublați cu Paracetamol)

• Mierea și lămîia pot funcționa la fel de bine!

• Vicks vaporub pentru pieptul tău este, de asemenea, o sugestie grozavă.

• un umidificator ar fi un lucru bun pentru a cumpăra și utiliza în camera dvs. atunci cînd mergeți la culcare peste noapte. (Puteți, de asemenea, să porniți dușul la cald și să stați în baie respirînd în aburi).

• Dacă aveți istoric de astm și aveți un inhalator pe rețetă, asigurați-vă că cel pe care îl aveți nu este expirat și reumpleți-l / obțineți unul nou, dacă este necesar.

• Mesele. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru prepararea mesei: faceți un lot mare din supa preferată (o puteti îngheța) și sa o aveti la îndemînă.

• Hidratează-te (bea!) Hidratează-te, hidratează-te! Stochează-ți orice lichide clare preferate pe care ar trebui să le bei - deși apa de la robinet este buna, poți aprecia o varietate!

• Pentru tratamentul simptomelor și febră peste 38 ° C, luați Paracetamol mai degrabă decît Ibuprofen.

• Multa odihnă. Nu ar trebui să ieși din casă! Chiar dacă vă simțiți mai bine, este posibil să fiți încă infecțioși timp de paisprezece zile, iar persoanele în vîrstă și cei cu condiții de sănătate existente ar trebui evitați!

• Purtați mănuși și o mască pentru a evita contaminarea celorlalți din casa dvs.

• Izolați-vă în dormitorul dvs., dacă nu locuiți singuri, cereți prietenilor și familiei să lase proviziile în afara camerei pentru a evita contactul.

• Igienizati-vă lenjeria de pat și hainele in mod frecvent prin spălarea și curățarea băii cu solutiile de igienizare recomandate.

NU trebuie să mergi la spital decît dacă ai probleme cu respirația sau febra este foarte ridicată (peste 39 ° C) și care nu trece cu medicamente.
Pînă în prezent, 90% din cazurile de adulți sănătoși au fost vindecate acasă cu remedii pe bază de odihnă / hidratare / .

Tot ceea ce trebuie să facem, pentru a învinge virusul corona, trebuie să luăm mai multe alimente alcaline care se situează peste nivelul de pH al virusului.

Unele dintre acestea sînt:
* Lamaie - 9,9 pH
* Lime - 8.2 pH
* Avocado - 15.6 pH
* Usturoi - 13.2 pH
* Mango - 8.7 pH
* Mandarină - 8,5 pH
* Ananas - 12.7pH
* Papadie - 22,7pH
* Portocale - 9.2pH


Primele simptome ale COVID-19 sînt:

1. Mîncărime în gît
2. Gît uscat
3. Tuse uscată.
4. Temperatură ridicată
5. Scurtarea respirației

Cînd observi aceste lucruri, ia rapid apă caldă cu lămîie și bea, conchide asistentul medical britanic.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Care, după părerea dvs., ar fi acțiunile necesare pentru ca Republica Moldova să depășească cît mai repede criza energetică?
🔽🔽