TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 1, 2 milioane de lei

ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste 1, 2 milioane de lei

Raportul de activitatea al Centrului Național Anticorupție arată că stăptămîna trecută au fost intentate patru dosare penale pe fapte de corupție, notează Noi.md.


Totodată, Agenția pentru Recuperarea Bunurilor Infracționale a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste un 1, 2 milioane de lei în baza delegaţiilor procurorilor. Potrivit raportului, Direcţia legislaţie a CNA expediat autorilor 16 de rapoarte de expertiză anticorupţie şi 13 avize.


Au fost înregistrate 1394 de materiale în cancelaria Centrului, dintre care 62 sînt petiţii. De asemenea, la linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 65 de apeluri, 5 din ele fiind de competenţa CNA.


Raportul mai arată că Direcţia educaţie anticorupţie a organizat 5 instruiri anticorupţie pentru 860 de copii în cadrul campaniei „Corupţia pe înţelesul celor mici" în taberele de odihnă.


La ora actuală patru persoane sînt arestate în dosarele CNA, dintre care 3 sînt în penitenciare, iar una este în arest la domiciliu, se mai menționează în raport.Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load