X 
Criza energetică stiri: 1530
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3383

Aniversarea legendei rock sovietice Viktor Țoi a fost sărbătorită în sudul Moldovei

26 aug. 07:00   Societate
1648 0

În sudul Moldovei, în orașul Ceadîr-Lunga, a avut loc o serată dedicată aniversării legendei rock sovietice Viktor Țoi. Evenimentul a fost organizat de Studioul local de Agrement pentru Tineret „Orașul – 291” cu sprijinul Casei Ruse din Chișinău, transmite Noi.md.

În grădina publică a Centrului Cultural Unic Municipal a avut loc o serată de comemorare, care a fost deschisă de șeful Asociației Tinerilor Muzicieni din Moldova, prezentatorul TV RTR Moldova Dmitri Spivakov. Înainte de programul muzical, moderatorii au prezentat publicului calea creativă strălucitoare a lui Viktor Țoi, liderul formației de cult rock Kino, și au vorbit despre echipa sa legendară.

Concertul a avut loc în cadrul Open Rock Stage „Место для шага вперед!”. Tinerii locali au participat activ la evenimentul comemorativ. Cîntecele preferate din repertoriul epocii de aur a rock-ului rusesc – “Звезда по имени Солнце», «Группа крови», «Кончится лето», «Перемен» - au fost interpretate de Feodor Gaidarji, Nikita Cebotari, Yulia Azimova și Serghei Lazarev . Evident, cîntecele lui Viktor Țoi nu și-au pierdut relevanța și popularitatea printre reprezentanții diferitelor generații nici astăzi. Publicul a ascultat cu mare plăcere și a cîntat alături de vocaliști.

În cadrul festivalului, organizatorii evenimentului – participanții la Studioul de agrement pentru tineret Orașul-291 – au organizat un mic test (quiz) „Biografia și opera lui Viktor Țoi”.

La finalul serii, coordonatorul de proiecte creative al Casei Rusiei din Chișinău, Vasili Moiseenko, a mulțumit pentru organizarea și sprijinul informativ al evenimentului și a prezentat diplome și cadouri memorabile participanților la seară.


2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав