X 
Coronavirus stiri: 8130
Obiectiv european stiri: 326
Criza energetică stiri: 933

În Moldova a avut loc un frumos concert dedicat creației lui Viktor Țoi ©

27 iun. 08:45 (reactualizat 28 iun. 06:40)   Societate
2875

Oaspeții și locuitorii municipiului Orhei au participat la un minunat concert în parcul Ivanos din oraș, în cadrul căruia cîntecele și aranjamentele melodiilor preferate ale legendei rockului sovietic și liderului trupe "Kino", Viktor Țoi, au fost interpretate de trupele muzicale "Lacrimă", "Sunny" și "Прогноз на завтра", relatează Noi.md.

Potrivit Casei Ruse din Chișinău, un număr special de dans a fost prezentat publicului de către activiștii Centrului de tineret din Orhei și elevii Liceului M. V. Lomonosov din orașul Orhei.

Cu un cuvînt de salut a venit în fața participanților la concertul dedicat aniversării a 60 de ani de la nașterea lui Viktor Țoi Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu. La eveniment au participat și reprezentanți ai corpului diplomatic.

Și-a exprimat recunoștința față de muzicieni și iubitorii operei lui Victor Țoi și Ambasadorul Belarusului în Republica Moldova, Anatolii Kalinin, precum și șeful reprezentanței Rossotrudnichestvo în țara noastră, Andrei Muraviev.

Participanții și invitații la concertul de la Orhei au primit diplome comemorative și suveniruri de partea Case Ruse din Chișinău. Seara a fost înfrumusețată de un minunat bike-show.

Noi.md a fost partener al acestui eveniment. Vă propunem atenției dumneavoastră o ediție specială.Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав