X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1676

Alte două permise de conducere falsificate, ridicate de la doi călători

25 ian. 16:15   Societate
1108 0

În PTF Leușeni și PTF Cahul, polițiștii de frontieră au depistat în fluxul de călători un conațional și un cetățean al Ucrainei care dețineau permisele de conducere falsificate. În ambele cazuri au fost inițiate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de fals în acte oficiale.

Pentru autorizarea ieșirii din țară s-a prezentat în PTF Leușeni, în calitate de pasager la cursa „Moldova-Germania”, un locuitor al raionului Grigoriopol, în vîrstă de 28 de ani. Conform analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control suplimentar asupra persoanei și bagajele acestuia. Ca urmare a fost depistat un permis de conducere ucrainean cu semne clare de falsificare. Din declarații s-a aflat că permisul a fost perfectat în Ucraina, contra sumei de 200 EUR.

De asemenea, pe direcția ieșire din R. Moldova a fost depistat cu permisul de conducere falsificat un cetățean ucrainean de 34 de ani. Acesta s-a prezentat în PTF Cahul, la volanul unui autoturism. Cercetarea amănunțită a permisului de conducere, care ar fi eliberat de autoritățile de competență ucrainene, a rezultat cu stabilirea faptului că este falsificat. La audieri, șoferul a recunoscut că actul nu era veridic, deoarece cel original prin anul 2021 i-a fost retras. Astfel, ar fi apelat la un intermediar, identificat pe rețele de socializare, și contra sumei de 8000 de grivne a obținut un nou permis. Bărbatul a fost înlăturat de la conducerea mijlocului de transport, continuîndu-și călătoria în calitate de pasager.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий