X 
Criza energetică stiri: 1608
Cutremure stiri: 271
Preşedintele stiri: 3390

Aeroportul Internațional Chișinău, vizitat de reprezentanții Paza Frontierei de Stat a Letoniei

5 oct. 14:45   Societate
1345 1

Experții unității de analiză a riscurilor a Poliției de Frontieră s-au reunit într-o ședință de lucru cu omologii Pazei Frontierei de Stat a Republicii Letonia. Întîlnirea a avut loc ieri, 04 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră.

Conform agendei de lucru, membrii delegației letone au fost familiarizați cu structura unității analitice în cadrul IGPF, relațiile de cooperare pe plan național și internațional, modul de colectare și gestionare a datelor, clasificarea produselor analitice, instrumentele folosite în procesul de elaborare a produselor analitice și utilizarea lor.

A fost pus în discuție principiul de activitate și funcționare la nivel național şi regional a Grupurilor comune de analiză a riscurilor în domeniul combaterii criminalității transfrontaliere, a traficului de fiinţe umane și a migrației ilegale.

În cadrul întrevederii a fost prezentată informația cu privire la cazuistica înregistrată la frontiera de stat în nouă luni a anului 2022 și factorii ce au influențat caracterul amenințărilor la securitatea frontalieră.

Pe final de program, delegația letonă a vizitat Aeroportul Internațional Chișinău, unde au făcut cunoștință cu specificul activității din punctul de trecere a frontierei aeriene.


Dezvoltarea continuă a relațiilor de colaborare bilaterală au o importanță majoră în realizarea obiectivelor, fapt recunoscut de ambele părți prezente la ședință.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав