X 

Actual pentru Moldova: Virusul incivilității și al învrăjbirii oamenilor este mai periculos decît COVID-19

1 sep. 2021,, 13:45   Societate
3927 12

Rusia a fost lovită de „virusul lipsei de cultură” care este mult mai periculos decît COVID-19, nimeni nu moare de pe urma lui, dar acesta „nimicește” o generație întreagă. În plus, oamenii sînt învrăjbiți, este realizat un experiment social: oamenii se urăsc, există un sabotaj spiritual intenționat pentru a dezumaniza și dezbina societatea.

Acest lucru a fost declarat de actrița rusă Maria Șukșina, primind Ordinul „Pentru merite față de Patrie”, grad I, înmînat ei de Prim-ministrul Rusiei, Mihail Mișustin, și cuvintele ei sînt foarte relevante pentru Moldova, relatează Noi.md.

„Vă mulțumesc pentru premiu, dar pentru a purta cu mîndrie pe piept această medalie pentru merite față de Patrie, trebuie să vorbești despre Patrie și să spui adevărul. Dar adevărul este că, vă rog să mă iertați, avem probleme. Virusul incivilității este mult mai periculos decît coronavirusul care este acum la modă. Este mai periculos deoarece nimeni nu moare de pe urma lui, dar el nimicește o generație întreagă. Fără o bază spirituală și morală nu poate supraviețui nici un stat, nici o civilizație, nici un imperiu, există o mulțime de exemple istorice în acest sens”, a spus Maria Șukșina.

Ea a menționat că lipsa moralității, a conștiinței, a eroilor naționali și a moralității duce la consecințe ireversibile, la degradarea națiunii.

„Cultura vorbirii, cultura comunicării este ucisă sub ochii noștri, oamenii sînt învrăjmășiți. Putem vedea cu ochiul liber derularea unui experiment social, oamenii ajuns să se urască. Inițial din cauza măștilor, acum din cauza vaccinurilor, în curînd din cauza codurilor QR. Și acest lucru trebuie oprit. În final, toată lumea se va ucide reciproc fără a cunoaște adevăratul inamic”, a subliniat Maria Șukșina.


Ea a menționat că în China o astfel de schemă a artei războiului se numește: „O maimuță înțeleaptă de pe munte urmărește lupta dintre doi tigri din vale”.
Actrița a subliniat că războaiele moderne se desfășoară fără arme și rachete.

„Ele sînt duse prin mass-media, știință, educație, cultură, medicină, sănătate și nimeni nu încearcă nici măcar să înțeleagă că este un sabotaj spiritual deliberat pentru a dezumaniza și împărți oamenii. În societate există o cerere de spiritualitate și moralitate, majoritatea societății civile o are și a nu vedea acest lucru este o crimă împotriva oamenilor”, a spus Maria Șukșina.0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Problemele legate de anularea zborurilor Air Moldova și plecarea mai multor companii aeriene reprezintă:
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий