COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

A furat cîteva motociclete, iar ulterior a fost încătușat de poliție

24 sep. 11:00   Societate
1178 0

Locuia în pădure pentru a nu fi prins de Poliție și dădea iama prin satele din apropiere pentru a fura.

Polițiștii din Strășeni au reținut miercuri un bărbat de 36 de ani pe care îl suspectează de răpirea mai multor mijloace de transport, transmite Noi.md cu referire la Ziarulnational.md.

La începutul lunii mai curent, acesta ar fi pătruns în gospodăria unui locuitor al satului Sireți raionul Strășeni, de unde a răpit o motocicletă de marca „MT” și la scurt timp a abandonat-o în apropiere de satul Ratuș raionul Criuleni.

Ulterior, la începutul lunii septembrie, bărbatul a mai răpit o motocicletă „MT”, pe care, la scurt timp a abandonat-o pe un deal din preajma localității

Sireți. În „palmaresul” său s-ar afla și furtul unei motociclete „Motomax 250” în valoare de 18 000 de lei.


Bănuitul a fost depistat în pădurea din preajma localității Sireți, într-o locuință improvizată. Acesta este originar din același sat, fiind anunțat în urmărire penală și condamnat la doi ani privațiune de libertate pentru huliganism.

Poliția precizează de asemenea că același ins a fost anterior condamnat pentru atac tîlhăresc la 10 ani de închisoare.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X