X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4051

O adolescentă a dispărut noaptea trecută la Cimișlia. Unde au găsit-o polițiștii

29 apr. 09:19   Societate
2847 0

Poliția informează că noaptea trecută a fost una dificilă pentru oamenii legii, după ce au fost alertați, în jurul orei 22:20, de către o femeie din Cimișlia despre dispariția fiicei sale de 17 ani.

Aceasta a comunicat că fata a plecat de acasă în jurul orei 15:00, în pădure să culeagă ciuperci, împreună cu fratele ei de 11 ani. Băiatul revenise acasă, însă fata era de negăsit, notează Noi.md.

În vederea stabilirii locului aflării minorei a fost dispusă crearea operativă a grupului de căutare format din peste 60 de polițiști și colegi din alte subdiviziuni specializate.

Datorită reacționării operative și mobilizării forțelor de ordine, fata a fost găsită în pădure, în jurul orei 01:50, la 1 km de domiciliu. Ea a comunicat polițiștilor că s-a rătăcit și nu putea găsi drumul spre casă. Minora a fost reîntoarsă în familie în siguranță.

În acest context, oamenii legii atenționează repetat părinții despre supravegherea strictă a minorilor și însoțirea acestora în locurile unde ar putea fi în pericol.

4
2
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?