COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

8000 de EUR pentru traversarea ilegală a frontierei Republicii Moldova

8000 de EUR pentru traversarea ilegală a frontierei Republicii Moldova

Luni, 30 septembrie 2019, Oficiul ,,Nord” al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță expedierea în instanța de judecată a cauzei penale privind facilitarea de către un locuitor al raionului Telenești a traversării frontierei a trei cetățeni ai Bangladeshului și a unui cetățean al Uzbekistanului, care intenționau să ajungă în Italia, scrie Noi.md.

Însă infractorul nu a acționat de unul singur, ci a comis fapta ilegală ajutat de alte două persoane. Pentru operațiunea în care s-au angajat, grupul criminal a cerut și a primit suma de 8000 euro. Pentru această faptă, infractorii riscă pedeapsa cu închisoarea de la 5 la 7 ani.

Făptașii au fost reținuți în flagrant în timp ce le facilitau migranților trecerea ilegală peste rîul Prut în apropierea com. Braniște din raionul Rîșcani, pentru a ajunge în România.


Acțiunile de urmărire penală și măsurile speciale de investigații au fost întreprinse de către colaboratorii din cadrul Direcției Nord a Inspectoratului General al Poliției de Frontieră de comun cu Serviciul de Informații și Securitate, sub conducerea Oficiului „Nord” al PCCOCS.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load