X 
Criza energetică stiri: 1551
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3384

25 000 de familii vor primi ajutor în cadrul campaniei ”Susținem pentru că ne pasă”

4 oct. 17:04   Societate
1385 0

Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului a dat start unei ample campanii de caritate – Susținem pentru că ne pasă. Peste 25 000 de familii social-vulnerabile vor beneficia de colete cu produse alimentare. Pe parcursul a șase luni, echipa asociației va merge din sat în sat pentru a ajuta cele mai vulnerabile categorii de persoane.

”Vom livra câte 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate în 250 de sate. Respectiv, nu mai puțin de 25 000 de familii se vor bucura de suport. Beneficiari ai campaniei vor fi vârstnicii, familiile cu mulți copii, persoanele cu nevoi speciale din sate”, a declarat președintele Consiliului A.S.I.C.S., Alexandru Gâscă.

Primii care s-au bucurat de ajutor au fost locuitorii comunelor Codreanca și Rădeni din raionul Strășeni și satul Bravicea, Călărași.

”Ne apropiem de perioada rece a anului și aceste ajutoare sunt foarte binevenite pentru persoanele în etate, persoanele singuratice, familiile cu mulți copii, persoanele imobilizate la pat. Este un gest frumos și vă aducem sincere mulțumiri pentru că ați reușit să ajungeți și la noi”, a menționat primarul comunei Rădeni, Petru Răbdău.

Oamenii au găsit în colete zahăr, ulei, paste, cereale, conservă din carne, biscuiți și chiar un produs farmaceutic pentru creșterea imunității.


”Sunt foarte mulțumită. Nu m-am așteptat. Vă mulțumesc frumos și continuați așa mai departe, să faceți bine pe cei care au nevoie”, a zis locuitoarea satului Bravicea, Elena Tarlajan.

Localitățile au fost selectate aleatoriu prin intermediul unui soft special certificat. Campania se va încheia la sfârșitul lunii martie, iar bugetul estimat este de cel puțin 3 milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав