COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

1180 de moldoveni s-au întors acasă în ultimele 24 de ore

 1180 de moldoveni s-au întors acasă în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 2 294 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 180 traversări persoane, dintre care 768 treceri la frontiera moldo-română și 412 treceri la frontiera cu Ucraina.

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost PTF Leușeni; PTF Otaci; PTF Tudora; PTF Sculeni și PTF Giurgiulești-Galați.

Au fost supuse screeningului 2 294 persoane și completate 1 180 fișe epidemiologice individuale.


Au fost completate și semnate 954 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 141 de apeluri de la cetățeni, unde s-a oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspândirii COVID-19.

Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal în continuare activează la capacitate în vederea diminuării riscului de răspândire a infecției de tip nou Coronavirus, în special la punctele de trecere a frontierei de stat, dar și respectă măsurile de protecție individuală a personalului din subordine.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load