Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

„Sound Lab” - Bring your music in our laboratory ©

2 apr. 2021,, 10:56   Showbiz
1210 0

Proiectul Sound Lab – bring your music in our laboratory, sub egida Live for Life by Media Show Grup, te invită la un concert pe online. Pe 9 aprilie urmărește cea de-a 4-a ediție a proiectului, alături de „ The Trumps”.

Dacă la edițiile anterioare ai avut ocazia să faci cunoștință cu muzica autohtonă alternativă de rock, punk, progressive techno, la cea de a 4-a ediție de Sound LAB, te invităm la o sesiune de rock & roll și blues rock cu „ The Trumps”.

Concertele ordinare nu-s despre eroii acestei ediții. Fiecare apariție în fața publicului este una diferită. Nu au o semnătură care să-i caracterizeze și prin asta se consideră unici.

Protagoniștii formează o trupă din 2020, sunt interesați de cultura underground și se consideră „ vagabonzi”. De ce? Urmează să afli dacă te alături evenimentului. Chitară, voce, bass, clape și o ediție atmosferică așa cum te-ai obișnuit să savurezi de fiecare data.

Conectează-te online pe 9 aprilie la 20:00 și fă cunoștință cu cei mai neordinari artiști din Republica Moldova. Accesează link-ul și ocupă-ți neașteptat de plăcut seara de vineri.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?