COVID-19 în MOLDOVA

Șepelev va trebui să întoarcă părinților Janei Friske 7 mln. De ruble

Șepelev va trebui să întoarcă părinților Janei Friske 7 mln. De ruble

Părinții cîntăreței Jana Friske l-au dat în judecată pe soțul acesteia, prezentatorului TV Dmitri Șepelev, pentru șapte milioane de ruble. Despre acest lucru a anunțat "MK".

Potrivit deciziei Curții Presnenski din Moscova, showmanul trebuie să-i plătească Olgăi și lui Vladimir Friske o treime din datoria pe care au încasat-o în favoarea organizației de caritate "Rusfond", care a alocat această sumă pentru tratamentul împotriva cancerului al cîntăreței. Părinții artistei au returnat Fundației mai mult de 21 de milioane de ruble.

După achitarea datoriei, părinții lui Friske au cerut ca Șepelev, cu care a rămas să trăiască Platon, să le restituie o treime din banii plătiți fondului, transmite ria.ru.


Prezentatorul TV a prezentat socrului și soacrei materiale de răspuns a cerințelor în valoare de 10,1 milioane de ruble - o treime din suma pe care au retras-o din contul Janei, împreună cu dobânda. Din punctul său de vedere, acești bani trebuie să aparțină lui Platon.

Judecătoria Presnenski a examinat ambele revendicări într-un singur proces. După cum s-a dovedit la ședință, Șepelev a propus părinților lui Friske un acord de pace, dar aceștia l-au refuzat.

Potrivit purtătorul de cuvînt al jurnalistului, Șepelev era convins că toată suma colectată de fond a fost cheltuită pentru nevoile cîntăreței. Potrivit lui, el a aflat că mama artistei a retras bani din cont cu două săptămîni înainte de moartea Janei, deja după examinarea dosarului de către instanță.

La rîndul ei, Olga Friske a subliniat că a retras bani la cererea fiicei sale. Ea susține că a înmânat banii cîntăreței care i-a cheltuit cum a vrut ea.

Juristul a adăugat că părinții lui Friske țineau acești bani la ei. Cu toate acestea, executorii nu au găsit fonduri nici în conturile Olgăi și lui Vladimir, nici în conturile Janei.

După ce au ascultat reprezentanții ambelor părți, instanța a decis în favoarea părinților cîntăreței.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load