Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Instanța a decis ca familia Jannei Friske să achite 21,6 milioane de ruble

20 mai. 2017,, 01:30   Showbiz
2748 0

Astfel, a fost despăgubit Rusfond în urma cererii de judecată, care susține că familia a transmis pentru tratarea cîntăreței doar o parte din banii colectați.

Judecătoria raionului Perovsk din Moscova a decis în urma cererii de judecată a Rusfondului împotriva rudelor cîntăreței Janna Friske. Judecătorul a decis să satisfacă cerințele Fondului de a fi restituită partea principală a banilor alocați pentru tratamentul cîntăreței, în sumă de 21,6 milioane de ruble.

„Cerințele cererii de chemare în judecată să fie îndeplinite. Să fie sustrase de la cei trei pîrîți: tată, mamă, Platon (Șepelev) 21,633 de milioane”, a fost dată citirii decizia în instanța de judecată.

Procesul din cauza banilor colectați pentru tratamentul Jannei Friske durează de aproximativ un an. Cei de la Rusfond au declarat: familia sa, după moartea cîntăreței a refuzat să confirme că toți banii - 25 de milioane de ruble - au fost transferați pentru tratamentul ei. Potrivit datelor fondului, în acest scop au fost alocate doar 4,12 milioane de ruble.

Janna Friske a devenit cunoscută în anii '90 datorită evoluării în cadrul grupului „Blestiașcie“. În anul 2003, ea și-a început cariera solo. Cîntăreața a murit în iunie 2015, după o lungă luptă cu cancerul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?