COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Prietenii Anastasiei Zavorotniuk: Starea ei de sănătate s-a îmbunătățit

Prietenii Anastasiei Zavorotniuk: Starea ei de sănătate s-a îmbunătățit

Persoanele apropiate ale Anastasiei Zavorotniuk au oferit informaţii despre starea actriţei. La declaraţiile acestora face referinţă ziarul Komsomolskaya Pravda, miercuri, 16 octombrie.

Potrivit unor surse ale căror nume nu sînt dezvăluite, starea Anastasiei Zavorotniuk s-a îmbunătățit semnificativ după intervenţia chirurgicală efectuată:

„Rudele își fac griji că există o mulțime de informații false în mass-media, mai mult chiar, de două ori Nastea a fost chiar „înmormîntată” deja. De fapt, aceasta se recuperează, trece un curs de reabilitare, inclusiv în bazin”, a declarat sursa informatoare.


Pe 15 octombrie, persoanele apropiate ale actriţei au confirmat pentru prima dată pe rețelele de socializare că este bolnavă. S-a remarcat că sînt răspîndite o mulțime de informații false despre boala de care suferă Zavorotniuk.

Anastasia Zavorotniuk, în vîrstă de 48 de ani, a fost diagnosticată cu cancer la creier. La mijlocul lunii septembrie, au apărut informaţii despre spitalizarea sa, iar la începutul lunii octombrie ea a fost transferată la un centru pentru reabilitarea pacienților grav bolnavi.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load