X 
Criza energetică stiri: 1518
Cutremure stiri: 275
Preşedintele stiri: 3380

Petreceți cel mai bun weekend alături de artiști la Festivalul de muzică Faces of Friends ©

21 sep. 09:13 (reactualizat 24 sep. 07:44)   Showbiz
3942 0

Festivalul Internațional de Muzică Faces of Friends s-a întors! Vă invităm în perioada 24-25 septembrie ora 18.00 în Piața Independenței din orașul Cahul, unde puteți petrece două zile de neuitat într-o atmosferă prietenoasă alături de cei mai populari artiști ai scenei naționale și vă puteți bucura doar de muzică și interpretare live de la legendele moldoveneşti.

Este a cincisprezecea oară cînd se va organiza acest eveniment de cult de importanță majoră pentru țara noastră. „Faces of Friends” își va încînta oaspeții cu emoții inedite și cele mai bune hituri de la artiști la modă. Pe scena festivalului vor evolua: Catalina Cara, Satoshi, Cosmos in Buzunar, Lidia Isac, Prima Dragoste, Lanjeron si DJ Mars, precum si îndrăgita formație Cuibul și deținătorii prestigiosului loc II la Eurovision 2017 SunStroke Project.

Sergey Orlov, organizator al evenimentului, producător: „Nume absolut noi, 8 artiști de genuri complet diferite, inclusiv interpreți tineri care, ca întotdeauna, vor deschide festivalul nostru. În cadrul turneului, care se face în Moldova, datorită unui grant din SUA, va evolua Lidia Isac cu programul The Great American Songbook, care circulă deja se desfășoară cu succes în Moldova, și, bineînțeles, vor fi legende pe care toată lumea le cunoaște – una dintre cele mai valoroase formații din Moldova, Ciubul, dar și laureații Eurovision, trupa SunStroke Project.”

Partenerii proiectului sînt DAAC HERMES, S.A., Moldretail Group S.R.L. ( Linella ), GEELY AUTO, Orange.

Organizatorii evenimentului – AC „Festival” și primăria municipiului Cahul.

2
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

După remanierile de cadre din guvern, situația
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав