COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum rămîne cu taina medicală? Un medic chirurg a vorbit despre operațiile plastice făcute de Pugaciova și Rotaru

În cadrul emisiunii "Cum să fii frumoasă" (Как стать красивой) de la postul de televiziune NTV, chirurgul plastician Amjad Al-Yusef a vorbit despre operațiile plastice pe care le-au făcut interpretele Ala Pugaciova și Sofia Rotaru.

Medicul a presupus că Pugaciova a făcut un lifting facial și al gîtului, lifting endoscopic al frunții, precum și blefaroplastia pleoapelor superioare și inferioare. "Un oval clar, forme alungite, nici un fel de delăsări", a subliniat el, relatează lenta.ru.

În cazul Sofiei Rotaru, chirurgul a văzut, de asemenea, urme de blefaroplastie a pleoapelor superioare și inferioare, un lifting endoscopic al zonei sprîncenelor și un lifting facial și al gîtului. "Fiecare operație a fost doar în avantaj, de-a lungul anilor, aceste avantaje doar s-au înmulțit. Am obținut un rezultat foarte frumos", a menționat el. Specialistul a apreciat rezultatele operațiilor, spunînd că aceasta este o intervenție chirurgicală plastică perfectă.

Anterior, despre operațiile plastice suportate a vorbit și însăși Alla Pugaciova. Potrivit ei, ea a făcut doar mici liftinguri, deoarece îi este interzisă anestezia generală.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load