X 
Eurovision stiri: 497
Transnistria stiri: 1343

Pugaciova s-a întors la castelul său din Rusia

4 noi. 2023,, 05:00   Showbiz
3531 0

Cîntăreața Alla Pugaciova s-ar fi întors în Rusia pentru a rezolva problemele legate de vînzarea unei proprietăți imobiliare.

Posibilul scop al vizitei artistei la Moscova a fost indicat de o sursă din showbizul KP.RU. Potrivit producătorului, al cărui nume nu a fost dezvăluit, Pugaciova a venit pentru a semna acte legate de proprietăți.

"În luna mai, Alla nu a mers la Moscova pe la oaspeți - așa că prietenii și avocații au venit la ea în sat. Acum, probabil, ea a venit să rezolve problemele curente cu avocații și să semneze actele personal. Singurul zvon de pînă acum este că ea a venit să vîndă ceva și să semneze acte", a declarat sursa pentru publicație. Sursa a precizat că Pugaciova nu a perfectat încă o împuternicire generală. Cu toate acestea, testamentul cîntăreței a fost întocmit de mult timp, a împărtășit el.

Anterior, la 3 noiembrie, s-a aflat că Alla Pugaciova s-a întors la castelul său din satul Gryaz, în apropiere de Moscova, iar înainte de aceasta artista a fost văzută la gara Leningrad din Moscova. Cu o zi înainte s-a anunțat despre revenirea cîntăreței în Rusia. Artista, în vîrstă de 74 de ani, a intrat în țară în seara zilei de joi, 2 noiembrie, prin punctul de trecere a frontierei din regiunea Pskov.

5
0
0
4
21

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre protestele fermierilor?