X 
Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1678

Zîmbetul frumos - cartea de vizită a oricărei persoane

6 oct. 2022,, 03:30   Sănătate
1076 0

Zîmbetul frumos este o carte de vizită a oricărei persoane de afaceri de succes. În lumea modernă, albul orbitor este în vogă. Şi asta înseamnă, că serviciile stomatologice, legate de albire, sunt printre cele mai populare.

Desigur, ar trebui menţionat că metoda de albire atît casnică, cît şi cea în condiţii profesionale, a suferit schimbări semnificative. În general, toate tipurile de proceduri de albire pot fi împărţite în două categorii: controlate (la medic) şi cele în condiții casnice.

Albirea dinţilor este schimbarea culorii lor prin influenţa cu preparate de înaltă calitate profesională, care se bazează pe peroxid de hidrogen. Toate sistemele moderne ale acestei proceduri îndeplinesc perfect sarcinile lor, obţinînd, în acelaşi timp, un efect înălbitor de o durată şi o atractivitate a cavităţii bucale. Se întîmplă că, după această procedură se reduce sensibilitatea nervilor, şi, de asemenea, creşte uşor puterea smalţului. În prezent, albirea în fotoliul stomatologic durează, de obicei, 1,5 - 2 ore şi se produce cu utilizarea laserului dentar, raza laser influenţează uşor asupra smalţului. Această procedură este complet nedureroasă şi, prin urmare, nu necesita anestezie; adesea se foloseşte atunci cînd un dinte capătă o nuanţă roşu-brun după un prejudiciu mecanic.

Acum, trebuie să se concentreze atenţia asupra faptului că această procedură se face după restaurarea dinţilor. Cînd veţi vizita orice clinică, probabil fiecare dentist vă va recomanda să faceţi un plan pe etape pentru tratarea cavităţii bucale, deci un diagnostic complet. Şi cel mai important lucru, ţineţi minte că niciodată nu e prea tîrziu să vă adresaţi la medic!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий