Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4028

Vezi unde se află cel mai frumos sat din lume

15 mar. 00:30   Externe
3979 0

În frumosul Cotswolds din Gloucestershire se află cel mai frumos sat din lume, Bibury. Găzduiește case ce datează din secolul al XIV-lea și este foarte popular printre turiștii din întreaga lume.

Bibury este o destinație turistică importantă, cunoscută pentru căsuțele sale din piatră, cu acoperișuri abrupte. Căsuțele superbe obișnuiau să fie ale țesătorilor care lucrau în urmă cu câteva secole, scriu cei de la Parade.com.

Arlington Row, o stradă plină cu astfel de căsuțe care datează din anii 1300, este considerată a fi una dintre cele mai fotografiate atracții din Cotswolds. Este, de asemenea, o zonă de conservare arhitecturală notabilă la nivel național. Locul superb a apărut și în filmul celebru în care a jucat Robert De Niro și Michelle Pfeiffer, Stardust. Deși nu există multe atracții turistice, satul în sine este de o frumusețe aparte.

În Bibury există, de asemenea, o păstrăvărie, o biserică, un anticariat, două cafenele și un restaurant. Râul Coln se află lângă sat și are o potecă superbă de-a lungul acestuia. Poteca se deschide spre o pajiște care are și o insulă cunoscută sub numele de Insula Rack.


Se spune că împăratul Hirohito a rămas în sat în timpul turneului său european din anul 1921.

Ce spun experții în traveling despre această destinație turistică

În ciuda faptului că este un sat destul de mic, turiștii pot petrece timpul aici fără să simtă că se plictisesc. Chiar și localnicii sunt extrem de ocupați în timpul lunilor de vară. În apropiere de acest loc mai există și alte sate frumoase din Cotswold.

Localnicii sunt calzi și primitori cu turiștii. Dacă te-ai săturat de aglomerația marilor orașe, atunci singur te vei relaxa în acest sătuc ferit de zgomotul urbanului. Specialiștii spun că există, de asemenea, o mulțime de locuri de cazare în sat, dar și în zonele înconjurătoare ale acestuia. La Bibury poți ajunge cu ajutorul mașinii personale, dar și cu ajutorul trenului către Swindon.

Satul găzduiește aproximativ 700 de locuitori și și-a căpătat acest titlu datorită peisajelor superbe

8
2
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?