TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Lifestyle: un proiect de suflet pentru tine ©

De nenumărate ori ne-am convins că LifeStyle este mai mult decât un simplu proiect. Este o discuție de suflet cu oameni frumoși la chip și la suflet, dar și o sursă de inspirație pentru a ne bucura de tot ceea ce ne înconjoară. Interviu cu Axenia Life: „Viața fără vise e o rutină”

Luna dragostei a pus în valoare două personalități de la care avem ce învăța. Axenia Life este una dintre ele. Femeia care își pune dorințele pe prim plan, care deține o superputere (la fel ca toate celelalte femei) și care are pasiunea de a crea. Ce? Urmează să descoperi chiar tu!

Vizionează aici noul episod pe canalul nostru IGTV și află de ce nu este recomandat să ne comparăm cu alții, ce faci ca visele tale să devină realitate și multe alte sfaturi utile pentru a atinge succesul.

Vizionare plăcută!

Interviu cu Doina Stratan: „Nu uit niciodată de rutina de îngrijire”

Trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! În acest episod, am invitat-o pe Doina Stratan, prezentatoare TV și influencer, care ne-adezvăluit multe detalii frumoase din viața ei.

Doina ne-a comunicat despre rutina ei de îngrijire și putem spune că este un exemplu demn de urmat la acest capitol.

Află și tu cum se simte Doina la cele 22 de săptămâni de sarcină, ce produse nu lipsesc niciodată din trusa ei de frumusețe și multe alte secrete în exclusivitate la #LifeStyle!

Vizionează episodul chiar aici.

Vă invităm să descoperiți multe alte episoade interesante pe Instagram @viorica_cosmetic_moldova!

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

MAI multe

Sondaj Toate

load