X 
Coronavirus stiri: 8213
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 931

Bloggerițele, despre efectul noilor produse Vie pentru păr ©

24 mai. 11:03   Sănătate
3327

Indiferent dacă îl purtăm lung sau scurt, de îl avem ondulat sau drept, vopsit sau nu, cu toții ne dorim o podoabă capilară sănătoasă și strălucitoare.

Însă de cele mai multe ori stilul de viață, cuplat cu poluarea și vremea, urmat de apa dură provoacă multă suferință părului nostru și îl lasă deteriorat. E de-a dreptul descurajant să ne vedem șuvițele terne, lipsite de vitalitate, și unde mai pui problema capetelor despicate!

Iată de ce e atât de important să acordăm o atenție deosebită produselor care le alegem pentru îngrijirea părului.

Specialiștii recomandă șamponuri fără sulfați și alte chimicale care usucă atât părul, cât și scalpul, dar să și conțină ingrediente care hidratează și netezesc cuticula firului pentru un aspect neted și lucios. Balsamurile trebuie să aibă o formulă bogată în ingrediente nutritive și hidratante, pentru a întări firul pe lungime și a preveni despicarea capetelor. Și se mai recomandă neapărat utilizarea unei măști de păr cel puțin o dată în săptămână pentru o extra doză de nutrienți și substanțe reparatoare și hidratante.

Seria de produse Viorica Vie recent lansate de Viorica Cosmetic corespund în totalitate criteriilor pentru asigurarea unei podoabe capilare splendide. Acestea au fost remarcate și de bloggerițele de la noi care și-au împărtășit impresiile cu urmăritorii fideli.

Iată ce spune Ella Chistol despre noua serie Viorica Vie pentru îngrijirea minuțioasă a părului lansată recent:

”Părul a fost întotdeauna o armă secretă a femeilor! Ce poate fi mai frumos decât un păr îngrijit, frumos și sănătos.

Ai grijă de părul tău cu acest trio de la #vioricavie
Produse noi: șampon, balsam și mască!

- Cu efect hidratant, regenerant și nutritiv;

- Create sub control dermatologic;

- Extracte de plante pure, cultivate la propria ecofermă „Viopark”.

P.S nu conțin siliconi, SLS, SLES”

Maxian Tatiana a apreciat și ea aceste produse extraordinare care transformă părul într-o podoabă de invidiat!

”Am descoperit recent acest TRIO de produse noi #VioricaVie pentru păr de la Viorica Cosmetic ce hidratează intens părul:
- șampon hidratant
- balsam hidratant
- mască hidratantă
Aceste produse disciplinează și conferă strălucire părului meu. Țin mult la podoaba mea capilară, nu în zadar primesc atâtea complimente.

M-a cucerit prin faptul că este creat pur din extras de plante și nu conține parabeni sau sulfați.

Investiți în sănătatea părului și profitați din plin!”

Secretul acestor produse este un ingredient inovator, elaborare a laboratorului Viorica Cosmetic, extras din semințe de struguri moldovenești, patentat sub denumirea de Viephenol™. În fiecare dintre cele trei produse – șampon, balsam și mască de păr - Viephenol™ este ingredientul-cheie, acompaniat de alte ingrediente lucrative, care și-au demonstrat eficiența în ce ține îngrijirea părului.

Astfel șamponul fără sulfați mai conține pe lângă Viephenol™ alte 11 ingrediente vegetale care încetinesc procesul de îmbătrânire a părului, susțin regenerarea naturală a scalpului, hidratează și netezesc părul, prevenind ruperea acestuia.

Balsamul conține Viephenol™ plus încă 13 ingrediente vegetale, printre care ceramide vegetale și uleiuri naturale, care hidratează și netezesc părul, combat porozitatea, facilitează pieptănatul, concomitent încetinind procesul de îmbătrânire al podoabei capilare.

Masca de păr Viorica Vie a fost formulată cu o doză mai mare de Viephenol™ și alte 13 ingrediente vegetale extra eficiente pentru păr, ca uleiul de avocado și sucul de aloe vera. Acest produs încetinește procesul de îmbătrânire a părului, susține regenerarea naturală a scalpului, hidratează, hrănește și fortifică părul de la rădăcini până la vârfuri. Firele reparate devin netede și elastice.

Câteva aspecte foarte importante despre produsele din seria Viorica Vie:

  • Potrivite pentru părul vopsit și tratat cu keratină
  • Potrivite pentru părul drept, ondulat, crețos
  • Previn îmbătrânirea prematură a părului
  • Conțin Viephenol™ - elaborare proprie a laboratorului Viorica Cosmetic
  • Extracte de plante pure, cultivate la propria ecofermă „Viopark”
  • Create sub control dermatologic
  • Nu sunt testate pe animale
  • Nu conțin ingrediente de origine animală

Nu uitați: câteodată pentru o schimbare majoră e nevoie de înlocuirea unor detalii mici! Pentru o transformare spectaculoasă a părului încercați chiar astăzi produsele din seria Viorica Vie! Aflați mai multe detalii accesând https://viorica.md/product-category/hair/ și comandați acum aceste produse, cu livrare la domiciliu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав