X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4021

Veronica Sirețeanu: ”Ultima mea zi în calitate de Ministru”

28 sep. 2023,, 14:06   Politică
3545 0

Ministra finanțelor, Veronica Sirețeanu, în ultima sa zi de mandat a mulțumit lui Dorin Recean, dar și colegilor pentru susținere.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de facebook, aceasta spuncă că deși pentru ea urmează o perioadă pasivă pe plan profesional, totuși aceasta va fi una foarte importantă din punct de vedere personal.

”Astăzi este ultima mea zi în calitate de Ministru al Finanțelor. În cele ce urmează, mă voi regăsi într-un alt rol mai puțin activ din punct de vedere profesional, dar foarte important din punct de vedere personal.

Aș vrea să vă asigur că am depus toată silința să fiu la înălțimea așteptărilor și să îmi exercit atribuțiile profesionale cu multă responsabilitate, implicare, respect față de colegi și parteneri, dar și să contribui, în virtutea pregătirii și experienței acumulate în cei peste 15 ani de activitate, nu doar la menținerea, dar și dezvoltarea unor procese și mecanisme menite să îmbunătățească sistemul finanțelor publice în modul în care acesta este simțit sau urmează a fi simțit de fiecare din noi.

Țin să îi mulțumesc dlui Prim-ministru pentru încrederea și onoarea acordată de a lucra împreună cu Dumnealui și cu întreaga echipă guvernamentală. Fără profesionalismul și înțelepciunea fiecăruia nu am fi reușit să realizăm nici o mică parte din toate cele ce s-au reușit pe dimensiunea de înțelegere și îmbunătățire a sistemului de finanțe publice.


De asemenea, țin să mulțumesc echipei Ministerului Finanțelor – cea mai profesionistă, dedicată, implicată, empatică, curajoasă și muncitoare echipă din toate cu care am avut onoarea să lucrez de-a lungul carierei mele în sectorul public. Mi-ați fost sprijin și călăuză în toată această perioadă, ați știut să prindeți din mers orice idee, inițiativă și să o aduceți la realizare în cel mai impecabil mod posibil. Și nu m-ați decepționat. Niciodată. Niciodată, într-atât încât asta să se sedimenteze în sufletul meu”, a scris ministra.

Totodată, aceasta și-a exprimat sprijinul pentru Petru Rotaru, noul ministru desemnat care urmează să depună astăzi jurămîntul.

”Aș vrea să vă asigur de întreg suportul meu pentru persoana ce va ocupa în continuare funcția de Ministru al/Ministră a Finanțelor, acestuia/acesteia revenindu-i o sarcină complicată de gestionare a întregului portofoliu de finanțe publice, dar și de valorificare și continuare a proiectelor și inițiativelor începute... Sînt sigură că activitatea Ministerului se va asigura la cele mai înalte standarde și în continuare, fiecare din noi beneficiind de pe urma unui sistem al finanțelor publice eficient și echitabil”, a scris ministra.

0
2
1
1
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?