X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Sturza despre victoria Marinei Tauber: ”E „cap de afiș” în toate schemele de jaf ale fugarului de la Ierusalim”

22 noi. 2021,, 17:14   Politică
24912 9

Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova, a comentat candidatura Marinei Tauber la șefia Primăriei Bălți. „Pe duduie nu ai unde pune ștampila de la Primărie. E „cap de afiș” în toate schemele de jaf ale fugarului de la Ierusalim. Dovedit și documentat”.

Despre aceasta scrie omul de afaceri într-o postare pe pagina sa de facebook, care este convinss că Ilan Șor va fi extrădat și va face ani buni de pușcărie, inclusiv pe noi capete de acuzare.

„Cu el și duduia. Iar „partidul” va fi pus în afara legii ca grup infracțional de crimă organizată. Știri „cum, пацан сказал, пацан сделал!”. Sau „всему свое время”. „Orheiland” la Bălți nu va fi măcar și din simplul motivul că s-a terminat kapika. Ultima zvîcnire cu „drumul” a fost un cadou de la buget marca Plaha. Atît. Bălțenii? Dar orașul a rămas același – murdar, dezorganizat, cu drumurile sparte și infrastructura la pămînt. Doar fudulia marca „nordică” la unii. Va lua „mătura” duduia cu Dolce & Gabbana? Nuuu! Doar poate ca să alunge fantoma fugarului cînd vor veni în vizită procurorii”.

Sturza menționează că există o problemă. ”Sînt ignorate cu desăvîrșire autoritățile publice locale! Nu consolidăm echipele locale, nu dialogăm cu cei de la „firul ierbii””.

Amintim că Marina Tauber s-a numărat printre candidații care au aspirat la fotoliul de primar de Bălți, alegerile avînd loc pe data de 21 noiembrie 2021. A candidat din partea Partidului ȘOR și a acumulat 47,93%, ceea ce înseamnă că va avea loc turul II. Localnicii urmează să aleagă în calitate de primar între ea și Nicolai Grigorișin care a obținut 20,93%.

10
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?