Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sociolog, despre critica ONG-urilor la adresa guvernării: ”Oare au devenit brusc aceste ONG-uri echidistante?”

17 aug. 2021,, 14:14   Politică
2927 3

Sociologul, Octavian Racu, explică într-o postare pe telegram de ce în ultima perioadă în spațiul mediatic apar tot mai multe materiale critice la adresa noii guvernări și în mod nemijlocit la adresa Maiei Sandu.

Potrivit lui, societatea civilă afiliată PAS brusc a început să critice activitatea noii guvernări, dar asta doar de ochii lumii în speranța de a sustrage atenția oamenilor de la alte probleme importante din țară și de a crește și mai mult simpatia oamenilor față de personalitatea șefei statului.

”Societatea civilă afiliată PAS brusc a început să critice activitatea noii guvernări aparent. Presa apropiată de Maia Sandu scrie despre casa părinților premierului Natalia Gavriliță, iar 13 ONG-uri critică viteza cu care sînt înaintate proiecte de lege. Oare au devenit brusc aceste ONG-uri echidistante? Nu. Pur și simplu asistăm la un simulacru, la o imitare a unei critici. ZdG scrie despre o chestiune irelevantă știind prea bine că e ridicolă. Cele 13 organizații critică viteza, dar nu conținutul proiectelor de lege.”, scrie Octavian Racu.

Totodată, sociologul se întreabă ce urmează după acest val de critici.

”Ce urmează? Critica în adresa Maiei Sandu că nu poartă mască? Că a trecut pe jos drumul la culoarea roșie a semaforului? Că premierul Gavriliță nu a achitat taxa în troleibuz? Că ministrul X a fumat într-un loc interzis? E o tehnică veche - aruncă cît mai multe acuzații absurde și nevinovate pentru a provoca și mai multe simpatii din partea publicului. Totul pentru a crea impresia că acestea sînt singure probleme ale noii guvernări”, a mai scris Racu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?