X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Slusari: „Țara se întoarce la nivelul anilor ’90”

18 dec. 2020,, 13:07   Politică
5666 7

Agricultorul Mihai Bobicov, căruia i-au fost incendiate automobilele noaptea trecută, este membru al Platformei Demnitate și Adevăr, iar în cazul său ar fi fost o răfuială politică, acuză vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari.

Potrivit lui Slusari, Bobicov a fost un critic vehement al fostului primar de Căușeni și se numără printre cei mai activi protestatari de la manifestațiile agricultorilor din fața Parlamentului, scrie cotidianul.md.

„Este consilier municipal în Căușeni din partea Platformei DA și unul dintre liderii protestului agricultorilor, încă din luna august. Criminalizarea pe care noi am văzut-o în Parlament, cuprinde întreaga țară. Țara se întoarce la nivelul anilor ’90”, a declarat Alexandru Slusari.

„Calificăm acest gest ca un atac asupra partidului, asupra poziției civice a activistului nostru și asupra democrației”, a mai spus Slusari.

Mihai Bobicov califică incidentul drept un atac la pozițiile sale civice, în condițiile în care se află zilnic la protestele din capitală și a fost un critic al fostului primar la orașului.


„Prin acest gest ei încearcă să ne sperie pe noi, agricultorii. Uitați-vă ce o să pățiți dacă veți protesta în continuare”, a declarat Bobicov.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?