X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Șor: Mincinoasă Maia, să mergem în instanță!

10 iul. 2018,, 13:57   Politică
6348 9

Controversatul om de afaceri, primarul orașului Orhei, Ilan Șor, a acuzat-o pe liderul PAS, Maia Sandu, pe care vrea să o acționeze în judecată pentru calomnie, că ei îi este frică să meargă în instanță și nu vrea să primească cererea preliminară.

„Dragă mincinoasă Maia! Am înțeles că te temi să mergi în instanță, pentru că nu ai nimic de spus și nici dovezi. Pentru că ești o flecară. Anume de aceea, a treia săptămînă, nici tu, nici ciracii tăi nu vreți să primiți cererea preliminară”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook, relatează Noi.md.

El a menționat că anume din acest motiv activiștii partidului au venit personal să depună documentele, fără de care ședința de judecată nu poate începe.

„Maia, dacă nu accepți documentele pentru că ți-e teamă să mergi în instanță, atunci cere-ți scuze public și vom închide subiectul. Și dacă ești o flecară, primește documentele și să mergem în instanță. Maia, vrei sau nu, oricum în curând îți voi da cererea”, a subliniat Ilan Șor.

Șor a publicat această postare după incidentul de luni, 9 iulie, cînd la o conferință de presă susținătorii Maiei Sandu nu le-au permis reprezentanților Partidului Șor să le înmîneze cererea de chemare în judecată, iar însăși Maia Sandu, la finalul conferinței de presă, a plecat repede din sală, practic fugînd de reprezentantul lui Ilan Șor, care intenționa să-i dea cererea preliminară de chemare în judecată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?