X 
Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Reacția lui Platon după ce PA cere arestarea și anunțarea lui în căutare

2 aug. 2021,, 16:15   Politică
5023 4

Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani, urmează să decidă luni în ședință, începînd cu ora 16:00, dacă vor emite mandat de arestare pe numele omului de afaceri Veaceslav Platon și îl vor anunța în căutare pentru reținere întrucît acesta a părăsit țara la 19 iulie.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, Platon susține că va veni cu o reacție în legătură cu solicitarea Procuraturii Anticorupție privind la reținerea lui și anunțarea în căutare după ora 16:00, mai exact după ce judecătorii se vor pronunța asupra solicitării înaintată de acuzatorul de stat, transmite Noi.md cu referire la Știri.md.

Astăzi, 2 august, Procuratura Anticorupție (PA) solicită arestarea și anunțarea în căutare a lui Veaceslav Platon, după ce acesta nu s-a prezentat la ședința de judecată privind rejudecarea dosarului în care este acuzat de ”corupere activă” și ”escrocherie”.

Între timp, avocatul său, Ion Crețu, a declarat că Platon nu a fost prezent la ședința de astăzi din motiv că nu știa că ședința va avea loc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?