Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1430
Preşedintele stiri: 4020

Natalia Gavrilița, mesaj de rămas-bun: "M-am străduit să îmi fac datoria cinstit"

16 feb. 2023,, 11:38   Politică
2375 1

Premierul în exercițiu Natalia Gavrilița a făcut totalurile activității sale la cîrma Guvernului, într-un mesaj de rămas-bun publicat pe rețelele de socializare.

Natalia Gavrilița a menționat că transmite cu inima împăcată atribuțiile sale noului premier, exprimîndu-și încrederea în noua echipă guvernamentală. Ea a mai menționat că va rămîne alături de oamenii acestei țări.

"Astăzi, închei cea mai responsabilă etapă din viața mea profesională de pînă acum. Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului. Chiar dacă plec de la cîrma executivului, rămîn alături de oamenii frumoși și harnici ai acestei țări. Oameni pentru care am muncit zi de zi în cele 18 luni de mandat.

Alături de colegii mei am făcut tot ce ne-a stat în puteri, ca oamenii din Republica Moldova să resimtă cît mai puțin crizele prin care am trecut și trecem. În același timp, ne-am ambiționat să avansăm în drumul nostru spre Uniunea Europeană – și ne-a reușit!

Țin să mulțumesc fiecărui coleg din Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc, pentru eforturile depuse. Le mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere", a scris Natalia Gavrlița.


Totodată, oficialul a adus mulțumiri celor care i-au apreciat activitatea, menționînd că și-a făcut datoria cinstit.

"În aceste zile, am primit din partea oamenilor foarte multe cuvinte de apreciere și recunoștință. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare cuvînt și emoție. Ele m-au făcut să retrăiesc toată perioada lucrată la Guvern, cu bune și rele. M-am străduit să îmi fac datoria cinstit și cu dedicație, pentru oameni, pentru țară.

Le doresc succes colegilor din noua garnitură guvernamentală și îi îndemn să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare, pentru care am primit votul cetățenilor în anul 2021. Eu cred în Moldova, cred în oamenii acestei țări. Eu cred că noi merităm să trăim într-o țară liberă de corupție, o țară puternică, Europeană, cu o economie dezvoltată și oportunități pentru fiecare", a mai adăugat premierul în exercițiu.

Menționăm că Guvernul Gavrilița a fost învestit cu votul deputaților Partidului Acțiune și Solidaritate pe 6 august 2021.

0
0
0
0
11

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?