X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Chicu: Că Sandu va fi președinte n-am îndoială, că eu premier nu-i sigur

17 noi. 2020,, 22:25   Politică
10156 5

Chicu a menționat că „nu are nicio îndoială că Maia Sandu va fi învestită în funcția de președinte al R. Moldova, însă nu este sigur că pînă atunci el va mai fi prim-ministru”.

„Pînă cînd am felicitat-o doar prin intermediul rețelei de socializare. Reconfirm felicitarea pentru doamna președintă aleasă. Mie îmi pare totuși că rezultatul este evident, avînd și opinia observatorilor care au participat. Eu nu am motive să cred că aceste alegeri nu vor fi declarate valide, la o etapă oarecare. Pentru mine rezultatele sînt clare.

Sper foarte mult că odată cu finalizarea acestui proces să revenim cu toții la normalitate, începem iarăși să ne salutăm, să scoatem pălăria cînd ne vedem, sărut mîna și ne concentrăm la lucru pentru că, eu repet, Republica Moldova este stat care dacă astăzi nu lucrează mîine nu are ce mînca.

Eu că conducătorul Guvernului sînt gata să mă întîlnesc cu dumneaei oricînd, dar trebuie să vedem și agenda dumneaei. Că dumneaei va fi președinte nu am nicio îndoială, că eu voi fi prim-ministru pînă atunci, nu-i atît de sigur, totul depinde”, a declarat Chicu la N4, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?