Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Pascaru: Oamenii nu au nevoie de alegeri anticipate, care nu vor schimba prea multe lucruri în țară

12 feb. 2021,, 09:54   Politică
2011 3

În plenul Parlamentului Moldovei nu a fost aprobat programul Guvernului Natalia Gavrilița.

Socialiștii, în numele presupusei majorități, sînt gata să prezinte propria componență a Cabinetului de Miniștri, fapt ce a provocat nemulțumirea opoziției.

Totodată, șeful statului insistă asupra necesității desfășurării alegerilor parlamentare anticipate, deoarece aceasta este singura cale de ieșire din impasul politic. Comentariu pentru eNews al lui Nicolae Pascaru, deputat în Parlamentul RM din partea PSRM.

"Candidatura Nataliei Gavrilița, așa cum se aștepta, a eșuat. Nici măcar discursul său în limba rusă nu a salvat-o, pentru că nici un deputat nu a votat pentru ea. Dar ce este interesant? De îndată ce PSRM a declarat că creează o majoritate parlamentară pentru înaintarea candidaturii de tranziție la funcția de premier a doamnei Durleșteanu, imediat toți s-au mișcat. Aproape în fiecare fracțiune a apărut cîte un pretendent. Iar Maia Sandu este gata să se întîlnească din nou cu toate fracțiunile. Serios?". Nouă ni se reproșează că, prin înaintarea candidatului nostru, respingem astfel alegerile anticipate. Deloc. Trebuie doar să ne gîndim bine. Toate sondajele arată că în noul Parlament vor ajunge Partidul Șor și Partidul Nostru al lui Renato Usatîi, toți escrocii politici. Și asta președintele numește curățare? Oamenii au obosit și ei nu au nevoie de alegeri anticipate, care nu vor schimba prea multe în țară. Deci, evenimentele se desfășoară rapid. Și cred că încă multe lucruri ne vor surprinde".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?