Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Grosu: „Moțiunea împotriva lui Litvinenco va pica”

16 noi. 2022,, 21:38   Politică
2632 2

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a venit cu detalii despre ședința de duminică la Președinție.

„A fost o discuție, periodic le avem, a avut loc demult ultima, s-au acumulat mai multe subiecte, inclusiv de securitate, energetice, compensații, inclusiv remanieri în guvern”, a spus acesta la Secretele Puterii de la Jurnal TV.

„Toate interpretările, noi avem un public, o societate cu imaginație bogată, nu a fost nocturnă a început la 6, a fost ora cea mai potrivită să-i adunăm pe toți. Azi a urmat ceea ce s-a discutat acolo, unele remanieri, a fost o discuție la invitația președintei.

Noi analizam la rece tot, la acest moment am decis că există intervenții la anumite domenii, misterul economiei, ne-am gândit de o persoană care are experiență în Legislativ și va avea sarcina să discute cu mediul de afaceri. Când va fi momentul să intervenim în alte domenii, vom avea alte decizii, daca va fi nevoie, nimic nu e bătut în cui”, a spus acesta.

Totodată, întrebat cum comentează moțiunea de cenzură împotriva ministrului Justiției, Sergiu Litvinenco, Grosu a spus că „evident că va pica”.


Mai mulți deputați de la PAS au fost surprinși duminică seara cum intră în instituția prezidențială, unde urmau să participe la o ședință.

1
0
0
0
12

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?