X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu a vizitat două localități din raionul Cantemir

30 mar. 2022,, 15:45   Politică
2446 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat astăzi localitățile Cociulia, Porumbești și Ciobalaccia din raionul Cantemir.

Șefa statului a vorbit cu localnicii despre acțiunile întreprinse de autorități pentru a atenua efectele crizelor prin care trece țara noastră, dar și despre cum văd oamenii din cele trei localități reformele inițiate de guvernare. În discuții, președinta s-a referit și la posibilitățile de finanțare a proiectelor în comunități.

Șefa statului le-a mulțumit locuitorilor celor trei comune din raionul Cantemir pentru primirea călduroasă, pentru sfaturile primite și cuvintele de încurajare.

„M-am bucurat să întîlnesc oameni uniți și încrezători, în pofida crizelor cu care ne confruntăm. Oamenii speră că vom putea continua schimbările în bine din țară și că viața lor și a familiilor lor va deveni mai liniștită și mai bună. Puterea noastră este în unitatea noastră - și sînt convinsă că doar așa vom construi o țară în care putem trăi cu toții, cu încredere în ziua de mîine”, a menționat Maia Sandu la finalul vizitei în teritoriu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?