X 
Eurovision stiri: 518
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1427
Preşedintele stiri: 4009

Candu: Eu cred în țara noastră, care nu se mai teme să-și apere interesul și cetățenii

27 aug. 2018,, 13:14   Politică
3301 8

”În cei 27 de ani, Republica Moldova a învățat multe, iar cel mai important ce a învățat este că nu există nicio țară fără oameni și numai oamenii decid cum vor să trăiască”.

Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului Andrian Candu la ceremonia festivă organizată cu ocazia sărbătoririi a 27 de ani de independență a Republicii Moldova.

Speakerul a mai subliniat încrederea în țara noastră, precizînd că instituțiile încep să aibă față umană, iar statul nu se mai teme să-și apere interesul și cetățenii și să-i taxeze pe cei care încearcă să ne umilească.

Andrian Candu a felicitat cetățenii Republicii Moldova cu ocazia sărbătorii naționale, precizînd că doar împreună putem scrie istoria țării noastre, una de succes. Potrivit Speakerului, sutele de experimente din toți anii de independență i-au făcut pe cetățeni să fie dezgustați de promisiuni și obosiți de așteptări, să devină sceptici și critici, să le fie frică de reforme și stabilitate. Schimbarea ține de fiecare dintre noi, iar totul se face prin muncă, dedicație și toleranță.

”Bucuria de a trăi într-o țară independentă nu se măsoară în Piața Marii Adunări Naționale. Este bucuria noastră, a tuturor locuitorilor Republicii Moldova, trăită în liniște și pace, așa cum ne place să trăim. Este sărbătoarea de care merităm să ne bucurăm din plin oriunde nu am fi! La mulți ani, Republica Moldova!”, este mesajul transmis de Președintele Parlamentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?