X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Cum comentează ministrul Bolea o eventuală demisie

15 noi. 2022,, 06:55   Politică
3133 0

Ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, întrebat despre o eventuală demisie a sa din funcţie, spune că „e mult pînă mîine”. Acesta susține că „contează să fim toți sănătoși, să muncim și să ne căutăm de treabă”. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Agro TV Moldova, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

-Am văzut 8 miniștri în funcția de Ministrul al Agriculturii, după ședința de ieri vom fi martori la schimbul celui de-al 9-lea sau la începutul anului 2023 tot cu dumnevoastră vom vorbi despre situația din agricultură în calitate de ministru?

-„Păi vorbiți cu mine astăzi, nu?”, a răspuns Bolea.

-Nu riscați să fiți schimbat din funcție?

-„Să ajungem pînă mîine. E mult pînă mîine. Știți cum este o vorbă „Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să rîdă, povesteștei despre planurile tale”. Așa că să ajungem pînă mîine sănătoși. Contează să fim toți sănătoși, să muncim și să ne căutăm de treabă”, a menționat ministrul.


Fracțiunea parlamentară PAS anunță că ieri a avut loc o ședință a deputaților din majoritatea parlamentară cu președintele Republicii Moldova și cu prim-ministrul. La ședință au fost discutate soluțiile care vor fi adoptate în cel mai scurt timp pentru a asigura liniștea și pacea în țară și s-a discutat și despre modul în care poate fi îmbunătățită performanța unor ministere.

Mai mulți deputați de la PAS au fost surprinși aseară cum intră în instituția prezidențială, unde urmau să participe la o ședință.

„Noaptea, se decide soarta cetățenilor și a Republicii Moldova așa ca nimeni să nu înțeleagă schemele lor”. Astfel a comentat primarul capitalei, Ion Ceban, ședința nocturnă de la Președinție.

„Am discutat anumite remanieri, dar tot ce s-a auzit în presă sînt zvonuri.” Declarația îi aparține deputatului PAS, Radu Marian, după ședința de aseară la Președinție. Acesta a declarat că s-au abordat mai multe subiecte și „e un proces normal de lucru.”

4
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?