Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Unde este Plahotniuc? Răspunsul lui Stoianoglo

1 dec. 2020,, 11:17   Politică
8610 4

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, spune că nici pînă în prezent autoritățile de la Chișinău nu știu unde se află fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. Acesta susține că Procuratura Generală a solicitat informații pe acest caz de la mai multe state, dar nu a primit răspunsruri de la toate.

„Domnul Plahotniuc este o persoană cheie în privința căruia noi examinăn dosarul furtului miliardului. Unde se află acum, noi nu știm. Dar noi am adresat cîteva solicitări la mai multe state pentru căutarea și identificarea dlui Plahotniuc. În unele cazuri avem răspunsuri negative, în altele nu avem niciun răspuns”, a declarat Stoianoglo.

Șeful Procuraturii Generale a mai adăugat că în perioada următorea ar putea fi modificată legislația pentru a aduce în țară persoane aflate în căutare, scrie agora.md.

„Anul viitor va fi unul determinant în investigarea furtului miliardului. Oamenii care sînt în căutare noi trebuie să găsim posibilitatea să fie aduși în țară. Și noi căutăm soluții, inclusiv prin modificări de legislație”, a punctat procurorul general, subliniind că dosarul furtului miliardului trebuie să fie examinat în mod prioritar.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?