X 
Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

”Dorin Chirtoacă, politician șmecher, dar disperat. Ultima suflare politică”

3 sep. 2019,, 16:01   Politică
3794 2

Dorin Chirtoacă dă dovadă de mare tupeu atunci cînd încearcă să se spele de păcate, dînd vina pe actuala conducere pentru toate problemele capitalei. De această părere este președintele Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru.

Potrivit activistului civic, după ce a distrus mai mulți ani la rînd capitala, fiind supranumit „tatăl corupției de la Primărie”, astăzi fostul primar încearcă să inducă în eroare opinia publică.

„Chirtoacă a folosit vectorul extern și tancurile rusești în campanie electorală, a folosit această nostalgie a multor locuitori din suburbii, încercînd să cîștige alegerile prin lacrimi, dar rezultatul l-am văzut – corupție! S-au înregistrat sute de dosare penale la Primărie, foarte multe nereguli în toate departamentele și niciun progres. Tot ce a făcut Chirtoacă s-a dovedit a fi un eșec”, a explicat Pascaru.

El a adus drept exemplu proiectul de reabilitare a bulevardului Ștefan Cel Mare, care după investiții de milioane, deja dă primele semne de deteriorare. Într-o situație similară au ajuns și alte proiecte inițiate de fostul primar, spune activistul civic.

„Acum Chirtoacă își face PR pe aceste probleme de la stația de epurare. S-au cheltuit milioane de euro, s-au luat credite enorme de la băncile europene, dar Chirtoacă niciodată nu a putut să hotărască problema definitiv, a fost un demagog, un populist și un manipulator al opiniei publice. Acum misiunea lui este să certe dreapta cu stînga, să readucă în discuții vectorul extern, «tancurile rusești» și să atragă o parte din electorat de partea lui. Doar că nu înțelege că oamenii au obosit de geopolitică și vor fapte concrete, profesioniști la Primărie”, a adăugat Nicolae Pascaru.


Liderul Mișcării Voievod mai spune că Dorin Chirtoacă nu merită să i se dea o nouă șansă la alegeri, după ce a trădat interesele naționale și a patronat schemele de corupție din capitală.

„Încercarea de restabilire a imaginii a PL sau a lui Chirtoacă este egală cu restabilirea imaginii echipei PD și a tuturor oligarhilor care au distrus Moldova pînă acum. Oamenii nu mai au nevoie de asemenea politicieni șmecheri și disperați”, a concluzionat Pascaru.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?