Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Sportivul Federației Voievod face furori pe arena profesionistă

15 ian. 17:50   Sport
4192 0

Gafin Anatolii, un luptător proeminent al Federației Voievod, face furori pe arena profesionistă de MMA, luptînd la categoria ușoară își trece în palmares cea de-a treia victorie consecutivă.

Recent, acest triumf a avut loc în Bruxelles, Belgia, unde Anatolii a înfruntat un adversar extrem de titrat, demonstrând calitatea și forța sa remarcabilă în luptele marțiale mixte. Lupta a fost câștigată prin K.O. în doar 20 de secunde.

Sub îndrumarea antrenorului său, Zbirnea Vasile, Anatolii și-a perfecționat tehnicile și strategiile de luptă.

La revenirea sa în Moldova, pe Aeroportul Internațional Chișinău, Anatolii a fost întâmpinat ca un adevărat erou. A fost primit de o mulțime de susținători entuziaști, cu muzică și voie bună.


"Am avut dorința să demonstrăm că noi suntem buni și așa a și fost. Am făcut o luptă cred că spectaculoasă, care s-a terminat în primele 20 de secunde. Am avut și puține emoții. Mulțumesc antrenorului pentru pregătire, mulțumesc tuturor pentru susținere", a declarat Gafin la revenirea în țară.

"Sîntem foarte bucuroși că am început cu dreptul anul 2024. Sportivul nostru ne-a bucurat cu o victorie senzațională în gala profesionistă din Bruxelles. Dorim să-i urăm succes în continuare, deoarece este un sportiv foarte talentat. Felicităm și antrenorul, care a depus foarte mult efort și l-a pregătit foarte bine pentru această competiție. Ne așteaptă încă multe competiții destul de importante, fiți alături de noi", a spus Oleg Sclifos, Vicepreședintele Federației Voievod.

"Lupta a decurs foarte bine, conform așteptărilor. Planul nostru a fost să finalizăm lupta înainte de timp și s-a încheiat în primele 20 de secunde. După această luptă, s-au deschis foarte multe oportunități pentru Anatolii, în curând semnăm contractul cu cea mai mare companie de management din Europa. În anul 2024, avem cele mai mari așteptări", a spus antrenorul Zbirnea Vasile.

Menționăm că, în cariera sade amator, Gafin Anatolii deține mai multe titluri: multiplu campion al Republicii Moldova, campion internațional și campion mondial în 2022.

3
0
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?