Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Dodon a îndemnat cetățenii să voteze pentru pace și stabilitate

13 noi. 2020,, 17:10   Politică
6189 5

Președintele în exercițiu al Republicii Moldova, candidatul independent la funcția de șef al statului, Igor Dodon, a mulțumit cetățenilor țării pentru încrederea acordată și i-a îndemnat încă o dată să participe la alegeri pe 15 noiembrie și să voteze pentru pace și stabilitate.

Pe pagina sa de pe rețeaua socială, Igor Dodon a menționat că în această dimineață peste 20 de mii de concetățeni s-au deplasat în marșuri pe străzile capitalei și ale tuturor centrelor raionale ale Republicii Moldova, pentru a-l susține pe Igor Dodon și echipa sa.

”Ei sunt echipa mea, sprijinul meu – cetățenii Moldovei: reprezentații diferitor etnii, generații, profesii, viziuni politice și grupuri sociale.

Ei și-au făcut alegerea: au pledat pentru pace și stabilitate în Moldova; au spus „Da” dezvoltării țării noastre; „Da” – valorilor tradiționale și credinței noastre; „Da” – familiei tradiționale; „Da” – prieteniei interetnice, memoriei istorice; „Da” – renașterii satului moldovenesc; „Da” – politicii externe echilibrate; „Da” – ocrotirii medicinei și educației.

Anume ei și alte sute de mii de concetățeni păstrează și apără statalitatea și independența Patriei noastre! Pe 15 noiembrie, ei nu vor permite ca să ne dispară țara, transformându-se într-un teritoriu străin”, a declarat președintele în exercițiu al RM.


El a menționat că oamenii s-au deplasat nu pentru a provoca haos, ci pentru a-și exprima opinia, pașnic și responsabil. Au mers în liniște, fără a face dezordine și provocări, fără ca să blocheze circulația rutieră, respectând toate normele de securitate pandemică.

”Oamenii care au ieșit astăzi pe străzile Chișinăului și ale tuturor orașelor s-au adresat către toți cetățenii Moldovei cu îndemnul de a ieși la vot pe 15 noiembrie, ca să susțină candidatura mea, dar și echipa mea.

Le sunt sincer recunoscător pentru această încredere. Mă alătur acestui apel și încă o dată rog concetățenii să participe duminică la votare și să-și dea votul pentru pace și stabilitate.

Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dragostea față de Moldova noastră! Dumneavoastră ați făcut alegerea corectă și eu vă promit că în activitatea mea, pentru binele țării noastre, voi face față așteptărilor dumneavoastră!
Împreună vom reuși!”, a subliniat Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?