X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Diacov, recunoaște că o parte din PDM l-a susținut pe Dodon

20 noi. 2020,, 09:01   Politică
8315 2

Liderul de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a menționat joi, 19 noiembrie, că nu a felicitat-o personal pe Maia Sandu în legătură cu victoria obținută în alegerile prezidențiale, însă susține că alegerea Maiei Sandu în funcția de președinte al R. Moldova „o să aducă un suflu nou țării, iar asta nu strică”.

Declarațiile au fost făcute de către Dumitru Diacov, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul N4, transmite ZdG.md.

„Personal nu, dar noi am felicitat-o din numele partidului, președintele partidului a trimis felicitări, asta a fost din numele fiecărui dintre noi. Noi recunoaștem votul și opțiunea poporului, cine n-ar fi fost ales. Este o decizie a populației R. Moldova. Eu cred că Maia Sandu o să aducă un suflu, un suflu nou, asta nu strică, nu încurcă. Ceea ce ne dorim noi este ca doamna Sandu să folosească experiența pe care a avut-o în calitate de prim-ministru ca motiv de a schimba lucrurile spre bine în Republica Moldova și această experiență cred că este sau a fost nu foarte pozitivă, dar oamenii care caută soluții, ei învață și pe propriile greșeli, pe propria experiență și cred că va fi de bun augur”, a declarat Diacov.

În context, Diacov susține că în cadrul alegerilor prezidențiale, o parte din PDM a făcut campanie pentru candidata PAS, Maia Sandu, iar o altă parte a făcut campanie electorală pentru candidatul independent, susținut de PSRM, Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?