X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Bolea: "Credo Partidului PAS este capacitatea de a aștepta și de a reacționa la timp"

22 feb. 2021,, 11:15   Politică
2190 11

Credo partidului PAS este capacitatea de a aștepta și de a reacționa la timp, ceea ce este un lucru foarte important pentru politicienii serioși.

Declarația a fost făcută de deputatul Partidului PAS, Vladimir Bolea, comentînd pentru eNews eventuala evoluție a evenimentelor ulterioare în Parlament, transmite Noi.md.

Se știe că Curtea Constituțională a respins sesizarea PSRM privind suspendarea decretului privind înaintarea repetată a Nataliei Gavrilița în funcția de prim-ministru. Vladimir Bolea a fost întrebat cum, în opinia sa, vor evolua evenimentele în Parlament, vor crea aleșii poporului o majoritate sau vor susține candidatura Maiei Sandu.

"Sensul acțiunilor deputaților PAS este îndeplinirea obligațiilor față de alegători. Și pentru aceasta vom depune eforturi pe măsură ce vor apărea diferite sarcini. Este prea devreme să vorbim despre decizia CC și despre acțiunile pe care le vom întreprinde. Capacitatea de a aștepta și de a reacționa nu mai devreme și nu mai târziu, ci atunci cînd este necesar este una dintre cele mai importante pentru politicieni serioși", a declarat Vladimir Bolea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?