X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Batrîcea, despre alegerile locale viitoare: "Pot exista răsturnări de situație absolut diferite"

3 iul. 2023,, 17:00   Politică
2780 0

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea a declarat la emisiunea "По фактам" că în curînd va fi desemnat un candidat la funcția de primar de Chișinău, transmite Noi.md.

Întrebat de moderatoare dacă acesta va fi însuși Vlad Batrîncea sau Igor Dodon, politicianul a răspuns că "încă nu există o decizie".

"Noi vom avea un consiliu republican, teoretic, pe 7-8 iulie, și se va discuta una dintre principalele chestiuni privind desemnarea candidatului la funcția de primar de Chișinău. De fapt, noi am finalizat încă din ianuarie o deplasare plenară prin republică în ceea ce privește candidații noștri pe care îi desemnăm în raioane. În cazul socialiștilor este încă o sursă de stabilitate. Noi avem o echipă în fiecare raion. Deocamdată discutăm despre cei doi candidați pe care i-ați nominalizat. Dacă va apărea și un al treilea, nu pot spune".

Întrebat cum apreciază Batrîncea șansele candidaților PSRM la alegerile locale, deputatul a spus următoarele: "Credem că vom avea cea mai serioasă echipă în Chișinău".

"Șansele trebuie să fie evaluate de oameni. Oamenii vor evalua și echipele candidaților care vor fi desemnați. Multe lucruri depind direct de campaniile care vor fi desfășurate, de cît de convingători vor fi candidații. Nu cred că cineva astăzi este convins fără echivoc de rezultat. Situația este prea dinamică, prea fierbinte, și pot exista răsturnări de situație absolut diferite...


Avem o viziune bună despre cum se va dezvolta orașul în continuare. Vom lucra cu oamenii și îi vom convinge foarte activ că echipa noastră merită să fie susținută."

13
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?