X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Batrîncea: Destul atîta frică şi tăcere

11 iun. 2019,, 11:50   Politică
5117 3

Comentariul fracțiunii parlamentare al PSRM în plenul parlamentului.

Destul! Dragi prieteni ...

Poate, va fi un mesaj ceva mai emoțional. Nu contează ce veţi crede despre mine personal.

Astăzi, lupta se duce nu pentru funcții, nu pentru putere. Regimul ignoră nu doar deciziile a 61 de membri parlamentari aleși în mod legal. Ei au scuipat în opinia tuturor cetățenilor Moldovei!

Lupta pentru un viitor mai demn, nu, măcar pentru unul mai bun pentru Moldova și poporul ei. Pentru toți oamenii obișnuiți care s-au săturat de nelegiuire și disperare. Cîte dintre rudele și prietenii noștri au părăsit Moldova...


Cum să-i aducă la disperare pe cei care au rămas și luptă cu sărăcia și fărădelegea. Pentru părinții și bunicii noștri, care au fost condamnați la o bătrînețe umilitoare. Regimul PDM al lui Plahotniuc ține o ţară întreaga într-o atmosferă de frică. Destul! Fiecare dintre noi ar trebui să spună: „Destul!”.

Acum ca niciodată avem nevoie de vocea fiecăruia. Sunați-vă rudele. Sunați-vă vecinul, consilierul, primarul. Spuneţi-i şefului că aşa nu mai poate continua. Scrieți în rețelele de socializare. Lăsați-vă opinia în cadrul publicației. Nu tăceţi, nu vă temeţi! Toți nu vor fi concediați, toți nu vor fi pedepsiți!
Am făcut primii pași foarte importanți. Regimul a dat semne de frică. Dar aceasta este o fiară rănită. Și este periculos în dorința sa de răzbunare. Nu se poate să mai tăcem şi să ne temem atîta. Vorbiţi, scrieţi. Și vocea voastră va fi cea mai mare contribuţie la viitorul țării. O țară în care conducerea ne va asculta și se va teme de opinia publică.

O țară în care vom avea încredere în judecători și în Guvern. Pentru că le putem alege, iar ei îi vor respecta oamenii.

Astăzi ei se tem de noi, vă asigur! Dar nu trebuie să ne oprim, presiunea asupra uzurpatorilor de putere ar trebui să crească! Vă rog să nu tăceţi!

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?