Eurovision stiri: 515
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384
Preşedintele stiri: 4005

Vlad Plahotniuc, s-a întîlnit cu oficiali din partea UE, SUA şi Federaţiei Ruse

3 iun. 2019,, 21:13   Politică
3267 5

În cursul zilei de luni, preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a avut o serie de întrevederi cu oficiali din străinătate aflaţi astăzi la Chişinău, informează Noi.md cu referire la un comunicat al democraților.

Liderul PDM s-a întîlnit astfel cu Johannes Hahn, comisarul Uniunii Europene pentru politica de vecinătate şi negocieri de aderare, Bradley Freden, directorul Biroului pentru Afaceri Est-Europene din cadrul Departamentului de Stat al SUA şi Dmitri Kozak, viceprim-ministru al Federaţiei Ruse.

Discuţiile au vizat situaţia politică din ţara noastră, Vlad Plahotniuc subliniind faptul că Partidul Democrat are ca obiective principale asigurarea stabilităţii politice şi dezvoltarea socio-economică a Republicii Moldova, menţionînd în acelaşi timp progresele înregistrate în cei trei ani de guvernare a PDM.

Liderul PDM i-a informat, de asemenea, pe interlocutorii săi cu privire la acţiunile întreprinse de formaţiunea pe care o conduce pentru constituirea unei majorităţi parlamentare şi a unei guvernări eficiente, în scopul sprijinirii cetăţenilor şi evitării alegerilor anticipate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?