Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Violeta Ivanov rămîne în arest la domiciliu

23 feb. 2022,, 12:03   Politică
2248 0

Ex-deputata Violeta Ivanov, reținută în dosarul celor 13 foști deputați transfugi și cercetată pentru îmbogățire ilicită, rămîne în arest la domiciliu pentru încă 30 de zile.

O decizie în acest sens a fost adoptată de către magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, la 18 februarie curent.

Într-un comentariu pentru Ziarul de Gardă, procurorul Mariana Cherpec, responsabilă de comunicare cu mass-media din cadrul Procuraturii Generale (PG) ne-a comunicat că Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, a dispus prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu în privința fostei deputate Violeta Ivanov cu încă 30 de zile.

La 22 februarie, responsabilii din cadrul Procuraturii Anticorupție au venit cu anumite precizări referitor la informațiile apărute în spațiul public, cu privire la pretinse încălcări a obligațiilor stabilite în procesul de executare a mandatului de arest la domiciliu, aplicat în privința ex-deputatei Violeta Ivanov.

Procurorii anticorupție au declarat că ex-deputata nu a încălcat regimul de arest la domiciliu și nu este ea persoana despre care au apărut informații în spațiul public precum că ar fi fost surprinsă la Centrul multifuncțional Chișinău din sectorul Ciocana al Capitalei.


La 10 februarie curent, fosta deputata Violeta Ivanov a fost plasată din arest în izolator în arest la domiciliu pentru 20 de zile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?