X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

De ce un bărbat din Italia a fugit din arest la domiciliu la închisoare

25 dec. 2023,, 03:30   Externe
7646 0

Un tînăr de 24 de ani, locuitor al orașului Frosinone din centrul Italiei, pe nume Mario, a evadat din arestul la domiciliu în închisoare, explicînd acest pas prin dorința de a nu sărbători Crăciunul de unul singur.

Despre aceasta relatează "Adevărul european" cu referire la Corriere della Sera.

Bărbatul ispășea o pedeapsă pentru infracțiuni minore (de ce fel de infracțiuni - nu se precizează) în arest la domiciliu, în casa în care locuiește de unul singur.

Fără să anunțe autoritățile penitenciare sau avocatul său, Mario s-a dus singur la închisoarea din comuna Cassino și a cerut să fie arestat.

"Eu prefer să petrec Crăciunul aici", a declarat bărbatul, citat de ziar.


Gardienii închisorii, potrivit Corriere della Sera, au rămas nedumeriți și au chemat carabinierii. Băiatul a fost reținut și dus înapoi la Frosinone.

Explicațiile lui Mario nu i-au satisfăcut pe carabinieri, așa că a fost plasat din nou în arest la domiciliu. Însă aceștia au dat asigurări că vor raporta situația judecătorului de instrucție pentru ca acesta să repete cererea în modul prevăzut de lege.

În plus, bărbatul va trebui să fie judecat pentru nerespectarea regimului de arest la domiciliu în cadrul unei proceduri simplificate.

0
7
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?