X 

Vicepremierul Nicu Popescu a avut o întrevedere cu o delegație poloneză

23 mar. 07:10   Politică
1679 0

În cadrul întrevederii la MAEIE cu delegația poloneză, vicepremierul Nicu Popescu a discutat cu Paweł Kowal, membrul parlamentului polonez, vicepreședintele comisiei politică externă, Jacek Czaputowicz, fost ministrul de externe al Poloniei, Karol Przywara, șeful fundației Caucaz, Bartłomiej Kot, directorul de program, Forumul de Securitate din Varșovia, Ihor Havrylyuk, asistent de advocacy, Fundația Pulaski, Tomasz Smura, director de cercetare, Fundația Pulaski.

Ministrul Nicu Popescu a adresat mulțumiri autorităților poloneze pentru sprijinul acordat procesului nostru de aderare la Uniunea Europeană. Republica Moldova și Polonia sunt țări apropiate iar consolidarea dialogului, pe toate domeniile de cooperare, este preocuparea constantă a diplomațiilor țărilor noastre.

Oficialii au discutat și despre pregătirile pentru Summit-ul Comunității Politice Europene, găzduit de țara noastă pe 1 iunie, 2023.

2
0
0
0
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий